Polilog

Cambridge

Усвояването и владеенето на английски език е задължителен елемент от академичното портфолио на всеки млад човек, както и благодатна среда за развиване на нови умения за формиралият се професионално специалист. Езиков център „ПОЛИЛОГ“ провежда индивидуални и групови обучения по английски език за малки деца, ученици и възрастни.

АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА МНОГО МАЛКИ ДЕЦА (3-6г.)

DSC01238 (640x480)

Най-малките ученици на „ПОЛИЛОГ“ са на три години.Ние вярваме, че след навършването на тригодишна възраст малкото дете е готово да бъде въведено в света на чуждия език като пресъздаващ заобикалящата го действителност. Обучението е индивидуално и се провежда в рамките на 1 астрономически час на седмица по учебна система на издателство Oxford, специално разработена за най-малките изучаващи английски език. За записвания: тел.0884130314.

АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА УЧЕНИЦИ 1-12 клас

cae

От „помощ в училище до първи в класа“ е мотото, под което учениците на „ПОЛИЛОГ“ получават допълнително интензивно обучение по английски език. Много често те попадат при нас поради затруднения по английски език в училище. След първоначалното справяне с училищния материал следва дългосрочно, систематично, целенасочено задълбочаване на познанията, което обикновено завършва с успешно полагане на изпит за придобиване на един от международно признатите сертификати за владеене на английски език от чужденци на университета Кеймбридж.За записвания: тел.0884130314.

ПОДГОТОВКА ЗА CAMBRIDGE FCE CAE CPE IELTS

Постигнатите солидни знания по английски език могат да бъдат удостоверени с полагането на администрираните от университета Кеймбридж изпити – Cambridge FCE , Cambridge CAE, Cambridge CPE. „ПОЛИЛОГ“ разполага с всички публикувани материали за подготовка за изпитите на най-престижните издателства. В процеса на подготовка учениците биват многократно поставяни в условията на изпитна ситуация чрез провеждането на множество пробни изпити. Поне 10 пробни изпита предоставят детайлна информация за постигнатата степен на успеваемост от ученика, на базата на която се изготвя индивидуален план за подготовка, който цели  преодоляване на слабостите в представянето и постигане на оптимални резултати. За записвания: тел.0884130314.

ВЕЧЕРНИ КУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЗА ВЪЗРАСТНИ

images1

Модерната професионална методика на преподаване в групите за възрастни гарантира натрупване на знания и развиване на уменията за изразяване на английски език. Материалът се поднася леко, достъпно чрез интересни теми и интригуващи текстове. Обучението развива паралелно всяко от четирите умения – говорене, слушане, четене и писане; усъвършенства знанията и повишава възможностите за създаване на нови лични и професионални контакти. Малкият брой ученици в група (до 6) осигурява внимание за всеки от курсистите; предлага се и индивидуално обучение. Използва се най-новата мултимедийна учебна система на издателство McMillan , езикът се представя и усвоява като средство за осъществяване на международни контакти в условията на глобална комуникация. За записвания: тел.0884130314.

ПОДГОТОВКА ЗА МАТУРА И КАНДИДАТ-СТУДЕНТСКИ ИЗПИТ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

Снимка 6

Подготовката цели максимално подобряване на знанията на кандидатите с цел постигане на отлично представяне на матурата по английски език и кандидат-студентските изпити по английски. Използват се специализирани учебни материали. За записвания: тел. 0884130314.