Polilog

Cambridge

Усвояването и удостоверяването на владеенето на английски език винаги било задължителен елемент от академичното портфолио на всеки млад човек, както и необходимото условие за придобиване на нови знания за формиралият се професионално специалист. Езиков център „ПОЛИЛОГ“ вече повече от десет години провежда в сърцето на Морската столица индивидуални и групови обучения по английски език  за малки деца, ученици и възрастни.

АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА МНОГО МАЛКИ ДЕЦА (3-6г.)

DSC01238 (640x480)

„ПОЛИЛОГ“ подкрепя идеята за ранно започване на процеса на изучаване и усвояване на чужди езици като най-пряк път към последователното, градивно и приятно възприемане на езика като естествено придобито умение за себеизразяване и комуникация. Най-малките наши ученици са на възраст между три и шест години. Ние вярваме, че след навършването на тригодишна възраст малкото дете е готово да бъде въведено в света на чуждия език чрез усвояването на определен набор от думи, свързани с вече познати за детето понятия от  заобикалящата го среда. Първите научени думи са и първи стъпки по пътя на изграждане на трудови навици, отношение към обучението и целенасочена амбициозност. Обучението е индивидуално и се провежда в рамките на 1 астрономически час на седмица по учебна система на издателство Oxford, специално разработена за много малки деца. За допълнителна информация и записвания:  тел.0884130314.

АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА УЧЕНИЦИ 1-12 клас

cae

От „помощ в училище до първи в класа“ е мотото, под което учениците на „ПОЛИЛОГ“ получават допълнително интензивно обучение по английски език. Много често те попадат при нас поради затруднения по английски език в училище. След първоначалното справяне с училищния материал следва дългосрочно, систематично, целенасочено задълбочаване на познанията, което обикновено завършва с успешно полагане на изпит за придобиване на един от международно признатите сертификати за владеене на английски език от чужденци на университета Кеймбридж.За записвания: тел.0884130314.

ПОДГОТОВКА ЗА CAMBRIDGE FCE CAE CPE IELTS

Постигнатите солидни знания по английски език могат да бъдат удостоверени с полагането на администрираните от университета Кеймбридж изпити – Cambridge FCE , Cambridge CAE, Cambridge CPE. „ПОЛИЛОГ“ разполага с всички публикувани материали за подготовка за изпитите на най-престижните издателства. В процеса на подготовка учениците биват многократно поставяни в условията на изпитна ситуация чрез провеждането на множество пробни изпити. Поне 10 пробни изпита предоставят детайлна информация за постигнатата степен на успеваемост от ученика, на базата на която се изготвя индивидуален план за подготовка, който цели  преодоляване на слабостите в представянето и постигане на оптимални резултати. За записвания: тел.0884130314.

ВЕЧЕРНИ КУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЗА ВЪЗРАСТНИ

images1

Модерната професионална методика на преподаване в групите за възрастни гарантира натрупване на знания и развиване на уменията за изразяване на английски език. Материалът се поднася леко, достъпно чрез интересни теми и интригуващи текстове. Обучението развива паралелно всяко от четирите умения – говорене, слушане, четене и писане; усъвършенства знанията и повишава възможностите за създаване на нови лични и професионални контакти. Малкият брой ученици в група (до 6) осигурява внимание за всеки от курсистите; предлага се и индивидуално обучение. Използва се най-новата мултимедийна учебна система на издателство McMillan , езикът се представя и усвоява като средство за осъществяване на международни контакти в условията на глобална комуникация. За записвания: тел.0884130314.

ПОДГОТОВКА ЗА МАТУРА И КАНДИДАТ-СТУДЕНТСКИ ИЗПИТ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

Снимка 6

„ПОЛИЛОГ“ прилага холостичен подход при провеждането на всички езикови курсове, независимо от спецификата на обучението и възрастовата граница на курсистите. Интерес към чуждоезиковото обучение, потребност от дългосрочно посвещаване на цели, свързани с развиване на нови умения и разширяване на личния кръгозор, удоволствие от взаимно обогатяващото общуване и стремеж към опознаване на света са само част от ценностите, които нашите  пораснали ученици споделят и към който подрастващите се стремят.

За записвания: тел. 0884130314.